Novi Sad
30.07.2014.
16:00 > 17:10
Robert Jung novi je vršilac dužnosti direktora Instituta za kadriovaskularne bolesti Vojvodine.
  • Čast je čast

    31.07.2014 16:02
    a vlast je vlast
    ok. sve, ali on je DS-ovac
  • matori

    31.07.2014 06:07
    matori
    Posto sam ateista ali onaj sto postuje sve vernike pre cuvene sednice 88"a ni jednog novokomponovanog vernika ne postujem! tako da ne mogu da kazem"fala Bogu zdrav sam!"Ali tako je za sada sam zdrav I nadam se da ce moja deca ispostovati moju odluku da ni paru ne daju ovim danasnjim lekarima da me spasavaju! Radio sam, pardon moja zena I ja smo posteno radili, nismo bili krem Novog Sada ali nasoj deci nista nije falilo. Svi su se iskolovali na pravim priznatim fakultetima, na zalost sada su napolju i naravno da im je jako dobro..ali nas bole sto nisu ovde bez obzira sto svi stalno dolaze, sto nas dvoje stalno letimo amo tamo, sto sva nasa unucad divane naski.. to nije to !Da li treba da podsecam na dane kada je Kamenica bila uzor strucnosti: Goldman,Fajgelj, Dusan i Dragisa Atanackovic, onda mladja ekipa, nasa generacija samo sto mogu da se setim sada Tamara Vasic, Marta Antonic.. ma gde je sve to otislo?Jako dobro razumem kada je neko bolestan i kako porodica da sve od sebe da ga spase, ali to ne vredi.. to sve ide u taj prokleti autobus za Nis gde nas sve ismevaju, gde od nas prave orangutane!Da, Dacic lepo peva i Vucic igra sah ali mi od toga nemamo nista! Ne mi nego ni nasa deca, ni nasi unuci ni generacije iza nas.. sve su prodali a mi smo samo gledali....
  • 30.07.2014 21:01
    o dr Jungu svi pacijenti lepo govore
  • Palma

    30.07.2014 19:44
    Citao sam ja Junga.
  • toma

    30.07.2014 17:40
    da li je zaboravljeno....
    otvoreno pismo u listu "Dnevnik" koje je uputila dosadašnja direktorka Instituta Nadica Čemerlić Adjić, u kojem je javno iznela da je bila primorana da nabavlja medicinsku opremu po višestruko većim cenama od onih na tržištu, a sve zarad zahteva i naredbi od strane gosp.Petrovića i ostalog društva iz Izvršnog veća Pokrajine? To je uradila kada je krenula kontrola i privredni kriminal, a onda naprasno zatišje i sve se sakrilo! Zato kada dodje g.Igor Mirović i krene sa utvrdjivanjem nezakonito donetih odluka oko nabavke i korišćenja opreme izmedju Izvršnog veća Vojvodine i Instituta u Sr.Kamenici, tada će Novosadjani i Vojvodjani tek shvatiti koliku pljačku je izvršila Pajtićeva družina....
  • ЉУБИЦА

    30.07.2014 17:20
    Диван човек,хвала му за све што је учинио мојој породици.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna